ONZE SECTOREN

Data en creativiteit combineren kan te allen tijde en binnen ieder domein. Echter vragen domeinen om specialisten die de markt van binnen en buiten kennen, specialisten die het domein leven of zijn. Deze specialisten weten waar de sweet spots in de marketing en sales zich bevinden om de fans en klanten echt voor je te winnen.

Sport

Sport stroomt door ons bloed en dat zie je overal in terug, zowel in ons klantenportfolio als in onze mensen. Wij hebben de afgelopen jaren al met meer dan 100 sportbonden, voetbalclubs, rechtenhouders, sponsoren, commerciële organisaties samengewerkt. En dat doen we natuurlijk nog steeds.

Sport heeft de power om een onvoorwaardelijke emotionele en vooral unieke band met fans op te bouwen. Iedere fan is namelijk anders en heeft eigen behoeftes, herinneringen en interesses. Gun jezelf de digitale mogelijkheden om iedere fan te leren kennen en hen te verrassen.

Sectoren 1 - 2024_01_31_TECHONOMY_LIFESTYLE5760

Retail

In een economie waar consumenten meer en meer informatie op zich afkrijgen maar wel evenveel tijd behouden is het zaak om effectief, relevant en relatiegericht te zijn. We helpen organisaties van klein tot groot met het verrassen via de juiste kanalen met digitale experiences, content en campagnes. Vanuit kennismaking naar engagement naar conversie, iedere klant op zijn eigen manier.

Vanaf nul samen een digitale strategie opbouwen of juist campagne gericht de allerbeste resultaten behalen. Onze specialisten met campagne ervaring bij o.a. Google en Jumbo én kennis over de nieuwste digitale mogelijkheden gaan samen aan de slag om je uitdaging op te lossen of nieuwe groeikansen te realiseren.

Sectoren 3 - 2024_01_31_TECHONOMY_LIFESTYLE5562 1

Esports & Gaming

Met een groot team van esports & gaming specialisten verzorgen we dagelijks campagnes die extreem relevant zijn voor jongeren, gamers en esports fans. Een doelgroep die een enorme toevlucht heeft genomen maar vaak ongrijpbaar is voor veel organisaties. Wij helpen onze klanten hierbij en doen dit voor overheidsinstanties zoals de Politie, provincies en verschillende gemeenten, voor teams zoals PSV en VVV-Venlo maar ook juist voor merken die esports/gaming gebruiken in hun marketing- of merkstrategie zoals Gamma en de Rabobank.

Deze content categorie vraagt om veel kennis van de markt en de doelgroep. Vanuit die expertise geeft Techonomy les op verschillende Universiteiten en Hogescholen in Nederland, België en Australië. Daarnaast zijn we initiatiefnemer en organisator van EsportsX, de grootste esports & gaming business conferentie van Nederland.

20211021_TheArrows_Techonomy_4640_0256_.jpg

E-commerce

Duurzaam en succesvol e-commerce bedrijven in de digitale wereld waar de concurrentie moordend is, vraagt om een conversieverhogende strategie en implementatie. Met de kennis en de ervaring van onze specialisten binnen deze markt kunnen we met zekerheid zeggen dat we je webshop conversiecijfers écht kunnen verhogen. Zo werken we o.a. voor Saniweb, Team-Jumbo Visma, Sjef’s Cuisine en andere gave e-commerce merken.

Relevantie is key. Wij zorgen ervoor dat je aanwezig bent waar de consument je verwacht. We kruipen in de huid van je klant en ontwikkelen de best mogelijke ervaring met alle relevante touchpoints. Of het nu gaat om marketplaces, je eigen webshop, social commerce, chatbots, e-mail of andere kanalen. Aan de hand van resultaten bouwen onze experts aan een optimaal bereik, conversie stijgingen en loyaliteit.

Sectoren 4 - 2024_01_31_TECHONOMY_LIFESTYLE6298

B2B

De afgelopen jaren is de B2B markt in een nieuwe fase gebracht. Veel van onze zakelijke interacties met klanten en prospects zijn digitaal geworden. Inmiddels kan je ook slimmer opereren door jouw sales teams van de juiste informatie te voorzien. Ze kunnen succesvol zijn en blijven door ‘tech & talent’ met elkaar te combineren.

Als specialist op het gebied van digitale leadgeneratie brengen wij verschillende expertises bij elkaar. Onze teams hebben alles in huis om leads te managen, in de juiste systemen onder te brengen, te scoren en om te zetten in sales. Maar een belangrijke kracht achter de slimme technologie zijn volgens ons altijd mensen. Het opzetten van teams en het opleiden van mensen is voor ons dan ook altijd onderdeel van onze unieke aanpak.

Sectoren 5 - 2024_01_31_TECHONOMY_LIFESTYLE5160

Maatschappelijk

Vanuit Techonomy willen we naast de bovengenoemde sectoren niet alleen een steentje bijdragen aan de maatschappij maar met onze kennis echt van betekenis zijn. Data en creatie geven maatschappelijke initiatieven en innovaties namelijk de mogelijkheid om nog sneller resultaat te boeken. Iedere maatschappelijk uitdaging heeft een eigen verhaal en eigen doelgroepen. Deze doelgroepen op de juiste en meest relevante manier benaderen en overtuigen is bekend vraagstuk waar wij je graag bij helpen.

Leer de doelgroep kennen en praat op hetzelfde level. Dit om jouw maatschappelijk oplossing doelgericht te blijven communiceren voor de beste resultaten. We ondersteunen al jarenlang maatschappelijk initiatieven voor sport, sociale betrokkenheid, ouderenzorg en duurzaamheid.

Sectoren 5 - 2024_01_31_TECHONOMY_LIFESTYLE5888

Gezondheid & zorg

De mogelijkheden die de digitale wereld biedt in het creëren van een verbinding tussen de cliënt, zorgverlener en zorgaanbieder zijn eindeloos. Met meer dan 10 jaar ervaring, zijn onze specialisten thuis in het vormgeven van een oplossing voor jouw marketing uitdaging. Onze expertise ligt in het opzetten van wervings- en recruitmentcampagnes voor personeel, het ontwikkelen van kennis- en communityplatforms en het creëren van relevante marketing- en communicatie-uitingen. Daarnaast zetten we ons in om de zichtbaarheid van je organisatie te vergroten, en zijn we bedreven in eventpromotie en het werven van eventbezoekers.

Dit doen we al succesvol voor uiteenlopende gezondheid- en zorgorganisaties, zoals Kempenhaeghe, VitaValley, Eten+Welzijn, Health Valley, Noaber en ANBO.

techonomy video production 4