Cases

We zijn enorm trots op ons mooie portfolio met cases in verschillende branches zoals retail, entertainment, sport, e-commerce, non-profit en onderwijs. Hieronder een greep uit de projecten waar we vol energie aan werken of gewerkt hebben.

Wil je meer informatie ontvangen over een specifieke case of meer werk van ons zien? Neem gerust contact op voor een afspraak.

Case

KWBN

Wandelen is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Maar het feit dat zoveel mensen buiten verenigingen om te wandelen, zorgt ervoor dat de rol van KWBN verandert. Techonomy helpt de KWBN bij deze transitie.

Bekijk case

Case

Fonds Gehandicaptensport

Met het initiatief ‘Uniek Sporten’, een digitaal platform voor de sporter met een handicap, wil Fonds Gehandicaptensport (FGS) ervoor zorgen dat nóg meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen.

Bekijk case

Case

Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas is een snelgroeiend kortingsplatform voor alle senioren in Nederland, België en Duitsland. Het platform biedt voordelen en kortingsacties waarmee de senior, op vertoning van zijn of haar Seniorenvoordeelpas, korting kan krijgen bij aangesloten organisaties.

Bekijk case

Case

ClubCollect

Inmiddels werkt ClubCollect voor meer dan 1.400 verenigingen in Nederland. Om zowel nationaal als internationaal verder te groeien klopte ClubCollect bij ons aan met een wens: het creëren van een digitaler lead- en salesproces voor een schaalbaarder business model.

Bekijk case

Case

Sport Innovatie Congres

Velen kijken er jaarlijks naar uit. De samenkomst van het grootste netwerk rondom sport en innovatie in Nederland: het Sport Innovatie Congres. In 2019 vond de 16e editie plaats, de organisatie was in handen van het Cluster Sports & Technology en Sportinnovator.

Bekijk case

Case

Oriflame

Oriflame blijft ondanks de crisistijd communiceren met haar achterban: een digitale opleiding, volledig vanuit huis. Daarmee heeft Oriflame een duurzame relatie en continue communicatieflow met haar achterban weten te realiseren in deze periode waarin geen fysieke events plaatsvinden.

Bekijk case
Branches waarin we werken: