Personalized Marketing

De magische woorden in de hedendaagse marketing zijn personalisatie en relevantie. Het succes van campagnes -de conversie- wordt bepaald door de waarde die een individu ervaart als hij of zij iets ontvangt. Dat kan zitten in de aanhef, de eerste aanbieding die iemand ziet, of het raken van de juiste emotie. Zo kunnen organisaties invulling geven aan het verwachtingspatroon van de klant en loyaliteit verankeren. Techonomy helpt organisaties die unieke magie te vinden in het contact met hun klant.

Marketing Technology

Lees meer

Datamanagement & profiling

Lees meer

Personalized Marketing

Lees meer

Content & Experience

Lees meer

Strategy Consultancy

Lees meer

Omnichannel data-driven marketing

Het is geen geheim meer dat de mobiele telefoon het consumentengedrag heeft veranderd.

Op elk gewenst moment kunnen consumenten actie ondernemen voor elke behoefte of nieuwsgierigheid. Afhankelijk van tijdstip, locatie of doelstelling kiest de consument het kanaal dat op dat moment het beste past. Het doel van een omni-channel benadering is om over alle kanalen op hetzelfde moment een geweldige customer experience te bieden.

Omnichannel data-driven marketing
Customer Journey & Automation

Customer Journey & Automation

De beschikbaarheid en meetbaarheid van consumentengedrag stelt de marketeer in staat de gehele customer journey uit te tekenen.

Via marketing automation is het mogelijk om op grote schaal consumenten door een vooraf ontworpen journey te leiden. Techonomy helpt organisaties bij het volledige design, de inrichting en de automatisering van de marketing & salesprocessen.

Content & product recommendations

Klanten willen graag op een sympathieke wijze geholpen worden bij hun keuzes.

Hoe beter de hulp, des te meer een klant zich zal laten leiden door de tips en adviezen om verder te kijken in een online omgeving. Het is bijvoorbeeld zeer relevant in een e-commerce omgeving vergelijkbare producten aan te bevelen. Een ander voorbeeld is om in een mediaomgeving de juiste content te promoten om bezoekers langer te laten blijven. Deze intelligente-aanbevelingen, die we ook steeds vaker via chatbots tegen zullen komen, leiden tot een hogere loyaliteit van bezoekers aan een site of app.

Content & product recommendations
Conversie technieken & KPI's

Conversie technieken & KPI's

De belangrijkste fase binnen de customer journey is het moment waarop de consument overtuigd moet worden om over te gaan tot conversie.

Conversie bepaalt immers het (financiële) resultaat. Voorafgaand aan een campagne worden de KPI’s voor succes gedefinieerd. Met behulp van geavanceerde marketingsoftware wordt daarna getest welke uitingen de grootste impact hebben. Tot slot worden aan de campagne belangrijke psychologische elementen toegevoegd om de bezoeker te verleiden.

Branches waarin we werken: