Video Production

Samen met onze klanten creëren we impact met beeld en geluid. Om verhalen te vertellen, nieuwe werelden te laten zien en om fantasieën te voeden. We scoren met creatieve commercials, meeslepende documentaires, boeiende podcasts en informatieve animaties. Met een creatieve blik, denken we groot, ook als het budget kleiner is. Om maximale betrokkenheid te realiseren bij de doelgroep creëren we veel interactieve- en gepersonaliseerde video’s. Het effect daarvan is spectaculair. We werken voor interessante mensen en energieke organisaties zoals Bavaria, PSV, CNV, Conclusion MBS, Opel en NOC*NSF.

Commercials

Commercials zijn korte, opvallende reclame video's om de kijker of luisteraar aan te zetten om in actie te komen en worden uitgezonden via verschillende kanalen, zoals televisie, sociale media en online videoplatforms. De video’s hebben als doel om naamsbekendheid op te bouwen, de verkoop te stimuleren en consumentengedrag te beïnvloeden.

techonomy video production 4

Social video content

Videoclips die speciaal gemaakt worden voor sociale mediaplatforms. Ze zijn leuk, speels, boeiend, kort (15-60 sec) en ontworpen om te worden gedeeld en kan vele vormen aannemen, waaronder live video's, korte video's, verhalen en langere video's. Het doel van social video-content is om contact te leggen met de doelgroep, de naamsbekendheid te vergroten en een loyale aanhang op te bouwen.

techonomy video production 2

Explainer video’s

Explainer video’s leggen iets duidelijk, kort en krachtig uit. Ze laten zien hoe iets werkt! Een explainer video laat complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier zien. Het is een effectief hulpmiddel zijn om producten, diensten en concepten te promoten. We maken de video's met traditionele opnames, animatiesoftware, videobewerkingssoftware en software voor schermopname.

techonomy video production 1

Testimonials & interviews

Testimonials en interviews zijn een krachtig hulpmiddel om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij de doelgroep en laten de voordelen zien van een product of dienst. In de video’s delen echte mensen hun eerlijke mening en ervaringen over een product of dienst. Deze video's kunnen in verschillende omgevingen worden opgenomen, zoals in een studio, op locatie of zelfs bij de klant thuis of op de werkplek.

techonomy video production 3

Productvideo’s

Korte video's over één product of dienst, vaak om conversie te verhogen of informatie over te dragen. De productvideo's zijn van hoge kwaliteit en verschillen in lengte. Ze worden gedeeld op verschillende platforms, zoals websites, sociale media, en worden gebruikt voor advertising. Het doel is om de waarde van het product of dienst te verhogen.

techonomy video production 6

Portfolio

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze video producties? Neem gerust contact op met Yannick of Sem.

Irene Visschers

Irene Visschers

Content creator

irenevisschers@techonomy.nl

Sem Dijkman

Sem Dijkman

Video innovation specialist

semdijkman@techonomy.nl

+31 6 34 90 20 11