Strategy Consultancy

Veel organisaties zijn op zoek naar vernieuwing, of zien de veranderende eisen waaraan ze moeten voldoen. Die stap zetten, is niet altijd makkelijk en vraagt om een goede analyse van de situatie. Vaak is een strategische heroriëntatie op de toekomst noodzakelijk. Binnen de context van digitale technologie wordt er vaak gesproken over digitale transformatie. Techonomy begeleidt dit proces en ontwikkelt de business cases om keuzes en investeringen te onderbouwen.

Marketing Technology

Lees meer

Datamanagement & profiling

Lees meer

Personalized Marketing

Lees meer

Content & Experience

Lees meer

Strategy Consultancy

Lees meer

Verdienmodellen

Digitalisering biedt kansen voor nieuwe verdienmodellen. Soms op basis van een startup situatie, maar net zo vaak rond bestaande producten en diensten van een organisatie.

Techonomy helpt bij het ontwikkelen van de nieuwe verdienmodellen, bijvoorbeeld rond de waarde van data of de introductie van nieuwe transactieplatforms. Daarbij worden reële en bewezen scenario’s ontwikkeld om de organisatie de maximale kans van slagen te geven.

Verdienmodellen
Digital Roadmap

Digital Roadmap

In een digital roadmap schetsen we de route naar een ideale situatie op het gebied van IT, digital en data.

We brengen de huidige en de ideale situatie in kaart en werken de stappen die daartussen zitten uit. Dat doen we aan de hand van interne analyses en door gesprekken te voeren met relevante medewerkers binnen de organisatie. Het opgeleverde plan geeft inzicht in investeringen en de timing van veranderingen over meerdere jaren.

Branches waarin we werken: