Diensten

Met een ongekende passie ontwikkelt Techonomy digitale oplossingen. Oplossingen op het gebied van marketing technologie, datamanagement & profiling, personalized marketing, content & experience en strategy consultancy. Scroll verder naar beneden als je meer informatie wil over onze dienstverlening.

Marketing Technology

Marketing Technology

De wereld verandert continue. Meer dan 8.000 marketingsoftware-oplossingen zijn vandaag de dag beschikbaar in de markt.

Van dataplatforms tot campagne applicaties, van marketing automation tools tot e-commerce oplossingen. De keuze voor de juiste technologie is daarbij van groot belang. Techonomy kent de keuzes en begeleidt haar klanten hierin. Dat leidt tot een samenhangend applicatielandschap dat de strategie van de organisatie maximaal

Lees meer

Datamanagement & Profiling

Het werken met data is een beslissende factor geworden in het marketingsucces van organisaties. Wie over de juiste data beschikt, kan betere keuzes maken.

Maar bij veel organisaties zijn de beschikbare data nog niet bruikbaar voor actie, of zijn de relevante databronnen nog niet goed met elkaar verbonden. Daarbij is de mogelijkheid om realtime data te verwerken tot unieke profielen erbij gekomen. Techonomy zorgt ervoor dat data op iedere denkbare manier weer waardevol worden.

Lees meer
Datamanagement & Profiling
Personalized Marketing

Personalized Marketing

De magische woorden in de hedendaagse marketing zijn personalisatie en relevantie.

Het succes van campagnes -de conversie- wordt bepaald door de waarde die een individu ervaart als hij of zij iets ontvangt. Dat kan zitten in de aanhef, de eerste aanbieding die iemand ziet, of het raken van de juiste emotie.

Zo kunnen organisaties invulling geven aan het verwachtingspatroon van de klant en loyaliteit verankeren. Techonomy helpt organisaties die unieke magie te vinden in het contact met hun klant.

Lees meer

Content & Experience

Consumenten zijn anno 2020 experience-driven. Wie de beste ervaring en engagement kan bieden, neemt de beste positie in als het gaat om aandacht van de consument.

De echte verbinding met de consument komt tot stand door het aanbieden van unieke en attractieve content. Het verhaal van een organisatie of merk loopt iedere dag door in alle digitale kanalen. Dat vraagt de vaardigheid snel in te spelen op kansen die zich voordoen.

Lees meer
Content & Experience
Strategy Consulting

Strategy Consulting

Veel organisaties zijn op zoek naar vernieuwing, of zien de veranderende eisen waaraan ze moeten voldoen.

Die stap zetten, is niet altijd makkelijk en vraagt om een goede analyse van de situatie. Vaak is een strategische heroriëntatie op de toekomst noodzakelijk. Binnen de context van digitale technologie wordt er vaak gesproken over digitale transformatie. Techonomy begeleidt dit proces en ontwikkelt de business cases om keuzes en investeringen te onderbouwen.

Lees meer
Branches waarin we werken: