Guus Pennings verbindt zich aan Techonomy

Guus Pennings verbindt zich aan Techonomy en Sportscloud. De 35-jarige Pennings, die overkomt vanuit PSV, gaat zich in de rol van Business Director richten op het verder vormgeven van de groei van beide digital marketing bureau's.

Per 1 februari heeft Guus Pennings zich verbonden aan Techonomy en Sportscloud. De 35-jarige Pennings gaat zich in de rol van Business Director richten op het verder vormgeven van de groei van beide bureau's.

Peter Sprenger, oprichter van Techonomy, is blij met de toetreding van Pennings; "we kennen Guus al meer dan 10 jaar en zijn elkaar altijd met veel interesse blijven volgen. Het was voor ons een unieke kans om iemand met zijn ervaring toe te voegen aan ons team. We zijn dan ook erg blij dat we nu samen verder kunnen bouwen aan de ontwikkeling van onze bureaus".

Pennings, die zijn carrière begon bij sportmarketingbureau Triple Double (2006-2013) en de afgelopen zes jaar actief was als Manager Marketing en Media bij PSV, kan niet wachten om te gaan starten; "ik ben al sinds het begin van mijn carrière fan van de dynamiek van de bureauwereld. Ik kijk er daarom enorm naar uit om mijn ervaring te gaan inzetten binnen Techonomy en Sportcloud. Tijdens de verkennende gesprekken raakte ik steeds meer onder de indruk van het enorme kennisniveau en prachtige klantportfolio van het bureau. Dat me de mogelijkheid werd geboden om als Business Director aan te sluiten, maakt de uitdaging voor mij extra bijzonder".

Branches waarin we werken: