Geef je digitale marketing kennis een boost!

2021 gaat van start met het meest toonaangevende marketing technology evenement van Nederland en België! Een online marketing evenement dat kosteloos toegankelijk is voor alle professionals die actief zijn in marketing, communicatie en sales.

De afgelopen 10 jaar heeft er zich een wereld ontwikkeld die enorme mogelijkheden biedt om beter en slimmer invulling te geven aan marketing- en salesdoelstellingen. Voor velen is deze ‘magische wereld’ nog volledig onbekend. Voor anderen is dit een ‘snoepwinkel’ waar de keuzestress volledig toeslaat. Op 27 & 28 januari vindt de eerste editie van de Marketing Software Summit plaats. De summit is een gratis en digitaal event waar we inspirerende voorbeelden en praktische casussen laten zien wat deze wereld te bieden heeft en hoe je daar mee aan de slag kunt.


Social media, e-mail, content, messaging, data, advertising, marketing automation, video, gamification en lead management. Zo maar even een aantal belangrijke thema’s waar je als professional tegenwoordig verstand van moet hebben. De snel veranderende digitale marketingwereld en kritische consument dwingt ons dan ook om constant bezig te zijn met onze persoonlijke ontwikkeling. En niet alleen op strategische kennisniveau, maar juist ook op praktisch niveau moet je de skills hebben om het verschil te maken. Daarom brengt Techonomy Education de market leaders uit de marketing software-industrie bij elkaar om hun kennis gratis met jou te delen.

Aanmelden

Meer dan 8.000 verschillende tools

Tijdens het grootste marketing technology congres in San Jose, wordt jaarlijks het Marketing Technology Landscape gepresenteerd. In april dit jaar bestond dit landschap uit meer dan 8.000 verschillende tools, een groei van meer dan 5.000% ten opzichte van 2011, toen er nog maar 150 verschillende oplossingen waren. De wereldwijde waarde van $121 miljard laat zien wat voor een enorme kansen en mogelijkheden deze markt allemaal te bieden heeft.


Als organisatie heb je de uitdaging om de juiste keuzes te maken uit deze tools en optimaal met elkaar te combineren. Hiermee creëer je een digitaal ecosysteem dat je in staat stelt om beter dan ooit invulling te geven aan je marketing- en (online) salesstrategie. Maar welke tools zijn er allemaal beschikbaar? En welke sluiten het beste aan bij de behoefte van mijn organisatie? Op die vragen krijg je antwoord tijdens de tweedaagse summit, waar aan de hand van de vijf belangrijkste thema’s in wordt gegaan op dit vraagstuk.


Twee dagen, 16 sessies, 8 uur content

Op 27 & 28 januari nemen experts van market leaders uit deze marketing software-industrie je mee in wat hun tool jou en je organisatie te bieden heeft. In een speciaal ontwikkelde digitale event omgeving kun je in twee ochtenden deze sessies volgen, van 10:00 tot 12:00 uur. Lukt het niet om live mee te kijken? Dan kijk je op ieder gewenst moment de sessies terug.

Na een algemene opening is er een parallel programma waarbij je telkens de keuze hebt tussen twee sessies. De digitale event omgeving biedt volop mogelijkheden om vragen te stellen, in contact te komen met de sprekers en andere deelnemers en om de presentaties te downloaden. Deelname is altijd mogelijk, ongeacht jouw niveau als professional, of het niveau van je organisatie. Iedereen, van marketeer tot ondernemer en van communicatiespecialist tot manager, kan iets leren van de inspirerende en praktische presentaties.

Voor iedereen kosteloos toegankelijk

De Marketing Software Summit is een initiatief van Techonomy Education, die eerder ook de programma's Digital Skills Course en de Digital Marketing Course at Home ontwikkelde. Programma’s waar al meer dan 700 professionals aan deel hebben genomen en dit beoordelen met een 9+.

Geïnteresseerden kunnen zich volledig kosteloos aanmelden via onderstaande button of op www.marketingsoftwaresummit.nl en ontvangen direct per e-mail een bevestiging van de inschrijving. Medio januari ontvangt iedere deelnemer toegang tot het digitale platform.

Aanmelden
Branches waarin we werken: