Talentvolle digitale (sport)marketeer

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar de volgende uitdaging in je carrière? Wil je verder werken aan je digital marketing skills in een uitdagende omgeving waarin je begeleiding krijgt van ervaren digital marketeers? Ben je geïnteresseerd in voetbal en heb je de ambitie om in de sportwereld aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Via dit programma ontwikkel je jezelf snel tot digitaal specialist waarin je marketeers en communicatiespecialisten met behulp van data en tools ondersteunt en adviseert om middels de juiste segmenten meer impact te realiseren. Denk hierbij aan het opzetten en beheren van campagnes, het visualiseren van campagne data en het automatiseren van deze processen.

Tijdens dit traject is er sprake van een doorlopende ondersteuning en opleiding zodat jij steeds breder inzetbaar wordt en naar loop van tijd volledig invulling geeft aan de strategische en operationele uitdagingen. Dit doe je op een zelfstandige manier, met een pro-actieve houding als onderdeel van een ambitieus en sportief team.


Waar zijn we naar op zoek?

  • Jij bent net klaar met je HBO/ WO studie en helemaal klaar om aan het werk te gaan;

  • Jij hebt een marketing/communicatie achtige opleiding gevolgd met een sterke interesse om je verder te ontwikkelen op het gebied digital marketing, datamanagement & CRM;

  • Jij bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het digitale vlak op de voet;

  • Jij hebt een passie voor sport (voetbal) en je wilt graag in de sportwereld aan de slag;

  • Ervaring en interesse in social media advertising, e-mailmarketing, marketing automation en segmentatie voor marketingcampagnes is een pré.Wat kunnen we je bieden?

  • Een eenjarig leertraject waarin ontwikkeling en verantwoordelijkheid centraal staat;

  • Begeleiding en coaching vanuit de organisatie door onze ervaren digital marketeers;

  • Het programma groeit snel uit naar een volwaardige functie inclusief bijpassend salaris;

  • Tijdens dit traject is er sprake van een passende vergoeding incl een leaseauto.


Sluit het bovenstaande verhaal aan bij jouw ambities en kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de sport? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar werkenbij@techonomy.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mike via mikemulders@techonomy.nl of 06 30 95 32 96.

Branches waarin we werken: