Python Developer

Heb je een voorliefde voor sport en IT en wil je werken in een inspirerende omgeving? Bekijk dan de vacature en wie weet is dit iets voor jou!

Als Python software developer bij Techonomy ontwikkel jij websites en applicaties voor de gaafste klanten! Zo ontwikkelen we high-end applicaties voor onder andere Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Taakie, Buurtsportcoach Kompas en Uniek Sporten.

Over de functie
We zoeken een ambitieuze python software developer die ons team komt versterken. Samen met het development team help jij met het inrichten, ontwerpen en bouwen van applicaties voor de klant. Jij maakt de klant blij met het bouwen van verschillende websites en applicaties. Wil jij werken aan high-end applicaties, chatbots en whatsappbots? Dan is deze rol voor jou geschikt!

Je vindt het leuk om:

 • Te coderen in Python en hebt de ambitie om verder te groeien als backend ontwikkelaar. Daarnaast heb je een bredere interesse in bijvoorbeeld AI, ML, AWS of build tools & testing

 • Samenwerken met #teamdevelopment voor verschillende toonaangevende klanten zoals Ziggo, PSV, Rabobank, NOC*NSF en KNVB

 • Jezelf te verdiepen in de nieuwste ontwikkeltechnieken en je maakt het je gemakkelijk eigen

 • Om in een jong en ondernemende organisatie werkzaam te zijn


Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring als python software developer of vergelijkbare functie. Ben je net afgestudeerd? Ook geen enkel probleem. Techonomy is altijd op zoek naar nieuw talent!

 • Je hebt de ambitie om door te groeien als python ( en Django) developer!

 • Interesse en/of kennis van AI/machine learning (chatbots)/marketing intelligence/predictive analytics is een pré

Wat wij bieden

 • Een fulltime of parttime baan bij een snelgroeiend Marketing-IT bedrijf

 • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s

 • Goed salaris, laptop en reiskostenvergoeding

 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling trainingen/cursussen

 • Als het allemaal weer mogelijk is organiseren wij verschillende bedrijfsuitjes. Zoals een skivakantie naar Gerlos, conferentiebezoek in San Francisco, strategiedagen in de Efteling, potje gamen op de kantoor-PlayStation of lekker een wandeling maken. Niks is verplicht natuurlijk, net waar jij je prettig bij voelt.

Development

Meer over de functie

De digitale wereld kent talloze kansen voor organisaties om de klant van betere service te voorzien. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld een chatbot voor gehandicapte sporters waarmee ze snel en eenvoudig een sport in de buurt kunnen zoeken die bij hen past. Voor 4500 buurtsportcoaches bouwen een progressive web app waarmee gemeenten en buurtsportcoach inzichten kunnen genereren in het werk van buurtsportcoaches. De inzichten zorgen voor het tijdig kunnen evalueren en bijsturen van activiteiten van een buurtsportcoach. Daarnaast wordt het werven van vrijwilligers binnen sportverenigingen steeds moeilijker en is daarom een van de pijlers van het ministerie. Hiervoor ontwikkelen wij Taakie, een applicatie voor sportclubs en verenigingen om simpel en snel iemand te vinden voor een taak of functie binnen de vereniging. Beheerders van een sportclub geven in de applicatie aan welke taken gevuld moeten worden. Vervolgens gaat het Taakie algoritme aan de slag om de leden te zoeken die de grootste interesse en binding hebben met de Taak. Deze leden ontvangen automatisch een berichtje van de Taakie whatsapp bot. Op deze manier worden leden snel en gemakkelijk gekoppeld aan openstaande Taakies.

Is deze vacature wat voor jou?

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV naar werkenbij@techonomy.nl T.A.V. Bob Perik en wij nemen dan graag contact met je op!

Bob Perik
Head of Development

✉ werkenbij@techonomy.nl

📞 0616976959

Branches waarin we werken: