Opleidings- en talentmanager (fulltime)

Ben jij toe aan een diverse functie met veel verschillende mogelijkheden? Dan is dit je kans! Nieuwsgierig naar onze werkwijze en de invulling van deze functie? Lees dan hieronder verder.

De digitale wereld biedt talloze mogelijkheden voor organisaties om marketing- en salesprocessen te verbeteren of te optimaliseren. Hiervoor is kennis en inzicht nodig over de (digitale) ontwikkelingen, de verschillende strategieën, de enorme mogelijkheden aan software en applicaties en toepasbaarheid daarvan. Techonomy is een kennisorganisatie die dit zowel intern als extern profileert. Intern doen we dit t.b.v. het scouten en opleiden van talentvolle mensen, extern in de vorm van opleidingen, trainingen en courses. Voor de opzet, ontwikkeling en organisatie hiervan zijn wij daarom op zoek naar een opleidings- en talentmanager!


Over de functie

Als Opleidingsmanager- en talentmanager bij Techonomy krijg je de kans om nieuwe opleidingen te ontwikkelen en bestaande opleidingsprogramma’s verder uit te bouwen. Daarin ben je verantwoordelijk voor o.a. de opzet van de opleiding, de ontwikkeling en de organisatie ervan. Een rol met vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een team met meer dan 45 digitale marketingspecialisten die je enerzijds inhoudelijk ondersteunen en anderzijds samen met jou de opleidingen actief vermarkten.

Een onderdeel van jouw functie is ook de werving en selectie van jonge talenten die zich willen aansluiten bij onze organisatie. Dit kan gaan om een traineeship programma in samenwerking met een klant van ons, maar het kan ook gaan om de werving van nieuwe collega’s die bij ons intern aan de slag gaan. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het gehele talent-proces: van werving van nieuwe talenten, het opzoeken van een samenwerking met verschillende Hogescholen, tot het door ontwikkelen van ons onboarding-programma.

Kortom, een veelzijdige rol die vraagt om flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een dosis positieve energie!

Wie ben jij?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO-opleiding gevolgd
 • Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in het opzetten, ontwikkelen en organiseren van opleidingen
 • Je hebt oprechte interesse in wat mensen beweegt en bent communicatief extreem sterk
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht
 • Jij voelt je van nature aangetrokken tot het ontwikkelen van anderen en daarvoor wil je enerzijds verschillende programma’s ontwikkelen maar anderzijds ook deze talenten vinden & binden
 • Je bent leergierig en in staat om out-of-the-box te denken

Wat levert het jou op?

Bij Techonomy staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie.

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een snelgroeiend marketing IT bedrijf
 • Volop mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, trainingen, etc.)
 • Een inspirerende werkomgeving (SX Eindhoven)
 • Leuke, gezellige en gespecialiseerde collega’s
 • Goed salaris, een Macbook en reiskostenvergoeding


Interesse in deze functie?

Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@techonomy.nl. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Damian François op telefoonnummer +316 57 88 59 34.

Branches waarin we werken: