Digital Campagne Specialist (fulltime)

Is digital marketing jouw passie, heb je relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar digitaal talent die ons team van 40 digital marketing specialisten komt versterken.

8.000 jaar voor Christus, de zon komt op, je kruipt onder je berenvel uit en loopt een grote, kille grot uit. Je kijkt achterom, de rest ligt nog in een diepe slaap. Perfect, dit is jouw moment, want als de rest nog ligt te slapen, is de kans op een mooie prooi groter. Vanavond wil je jouw gezin verrassen, want die lach op hun gezichten, dat is waar jij het voor doet. Als een echte jager pak je een speer, springt op je favoriete paard en galoppeert de bossen in. Op een succesvolle jacht!

Mocht je ruim 1200 jaar geleden geleefd hebben, had dit zomaar een ochtend uit jouw leven kunnen zijn, maar dat is niet het geval. Je bent opgegroeid in een digitale wereld, met slimme technologie en innovatieve oplossingen. En door je commerciële en creatieve mindset ben je constant bezig en op zoek naar manieren om je te onderscheiden van anderen. Je hart gaat sneller kloppen van digitale marketing en termen als data, conversie, personalisatie en marketing automation maken jou enthousiast. Je staat aan het begin van je carrière, hebt praktijkervaring opgedaan, vooral door zelf te pionieren en je bent klaar voor een nieuwe, grote uitdaging. Je bent klaar om aan de slag te gaan als Digital Campagne Specialist bij Techonomy.

Over de functie

Digitale impact realiseren, dat is waar het in deze functie op draait. Door het toepassen van slimme personalisatie, intelligente technologie en moderne marketingtechnieken ben jij in staat om niet een klein beetje het verschil te maken, maar extreem. Je bent dan ook niet snel tevreden en constant op zoek naar nieuwe en slimme manieren om de resultaten van campagnes te optimaliseren. Dat doe je alleen, zelfstandig, vanuit ambitie en leergierigheid. Maar zeker ook in een team, waarin je andere uitdaagt, met initiatieven komt en samenwerkt om klanten dagelijks te verrassen.

Als Digital Campagne Specialist bij Techonomy krijg je de kans om te werken aan projecten voor middelgrote en grote opdrachtgevers in o.a. in de sport, e-commerce, retail en zorg. In samenwerking met onze eigen specialisten kun je jezelf blijven ontwikkelen. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je te verdiepen in specifieke vaardigheden.

Wie ben jij?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO-opleiding afgerond;

 • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring als online marketeer of een vergelijkbare functie;

 • Aantoonbare ervaring met en interesse in o.a. social media advertising (Facebook/ Instagram/ LinkedIn), Google Ads, Google Shopping, e-mailmarketing, analytics en marketing automation;

 • Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden om op basis van data te segmenteren en te personaliseren voor marketingcampagnes;

 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;

 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het digitale vlak op de voet;

 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers;

 • Je bent een echte teamplayer;

 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels).

Wat levert het jou op?

Bij Techonomy staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie.

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een snelgroeiend marketing IT-bedrijf

 • Volop mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, trainingen, etc.)

 • Een inspirerende werkomgeving in het hart van de sport (SX Eindhoven)

 • Leuke, gespecialiseerde collega’s

 • Goed salaris, reiskostenvergoeding en een MacBook

Interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie(video) naar werkenbij@techonomy.nl
Voor meer informatie kun je tevens bellen op telefoonnummer 0657885934


Solliciteren
Branches waarin we werken: