Marketing Technology

Meer dan 8.000 marketing software oplossingen zijn vandaag beschikbaar in de markt. Van data platforms tot campagne applicaties, van marketing automation tools tot e-commerce oplossingen. De keuze voor de juiste technologie is cruciaal. Techonomy kent het complexe applicatielandschap en helpt haar klanten de juiste, duurzame keuzes te maken.

Marketing Technology

Lees meer

Datamanagement & profiling

Lees meer

Personalized Marketing

Lees meer

Content & Experience

Lees meer

Strategy Consultancy

Lees meer

Marketing applicaties

Een marketing technology stack kan variëren van een set van eenvoudige marketing tools tot een breed en gevarieerd aanbod van marketing software oplossingen.

Op elk gebied binnen de organisatie zijn deze oplossingen toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan social media management, e-mailmarketing, ecommerce, customer service, etc. De oplossingen die Techonomy selecteert zijn schaalbare en gebruiksvriendelijke technologieën waar interne medewerkers snel mee aan de slag kunnen.

Marketing applicaties
Marketing ecosysteem

Marketing ecosysteem

De kracht van marketing technology zit in het totale ecosysteem.

Zo is de organisatie in staat om al haar klanten op het juiste moment, via het juiste kanaal de juiste boodschap te communiceren. Daarvoor zijn de koppelingen (o.a. API) tussen applicaties en systemen cruciaal. Ook kunnen er zaken van tevoren worden ingericht zonder dat er steeds opnieuw een aparte handeling hoeft plaats te vinden. Door de juiste flows te ontwerpen wordt de output van alle marketing investeringen succesvoller.

Customer journey management

Op welke punten moet er meer inzicht worden verkregen? Hoe bouwen we de informatie op die nodig is? Wat is de logische vervolgstap voor de klant?

Dit is een intelligent spel tussen het gebruik van de juiste data en het toepassen in campagnes voor de juiste doelgroep. Continu aandacht voor customer journey management draagt bij aan een hogere conversie binnen marketing campagnes.

Customer journey management
Machine Learning & AI

Machine Learning & AI

Artificial Intelligence is de nieuwe loot aan de stam binnen het marketing technology landschap.

Het geeft een nieuwe impuls aan de integratie tussen marketing software en het vakgebied data science. AI ontsluit nieuwe cognitieve inzichten. Bijvoorbeeld wat mensen onbewust belangrijk vinden of wat ze van plan zijn te gaan doen. AI-gedreven marketing is een specialistisch vakgebied met heel veel nieuwe mogelijkheden voor organisaties die naar het ‘next level of marketing’ willen.

Branches waarin we werken: