Het Techonomy data & activatie platform als fundament voor je marketingactiviteiten

Bij Techonomy begrijpen we dat data de motor van moderne marketing is. Het gebruik van data stelt je in staat om klanten beter te begrijpen, marketinginspanningen te optimaliseren en betere beslissingen te nemen. Hoewel veel organisaties zich bewust zijn van de voordelen van data, lopen ze vaak tegen uitdagingen aan bij het gebruiken en activeren van deze data. Voor deze organisaties biedt het Techonomy Data Platform de oplossing.

Centraal 360-graden klantbeeld

Een van de grootste uitdagingen is het centraliseren van complexe datasets. Vaak heb je te maken met verschillende datastromen die afkomstig zijn van verschillende bronnen en in verschillende formaten. Het samenvoegen van deze data kan een enorme uitdaging zijn en kan veel tijd en middelen vragen. Zonder een duidelijk beeld van deze datastromen is het moeilijk om één centraal klantbeeld te creëren, zinvolle inzichten te verkrijgen en op basis hiervan effectieve marketingcampagnes te ontwikkelen.

techonomy video production 6

Klantprofielen opbouwen & personaliseren

De volgende stap is het opbouwen van fan- en klantprofielen. Veel organisaties verzamelen gegevens over hun klanten, maar slagen er niet in deze gegevens om te zetten in bruikbare profielen waarmee je gerichte marketingcampagnes kunt ontwikkelen. Zonder een goed begrip van de kenmerken en voorkeuren van fans en/of klanten, is het moeilijk om effectief te communiceren met de doelgroep en hen te converteren naar loyale klanten.

techonomy video production 6

Activatie & automation

Door de inzet van data weten we precies de juiste doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content. In iedere fase van de klantreis. Door het toepassen van de juiste mix zorgen we voor extreem resultaat.

techonomy video production 6

Dashboards & inzichten

Tot slot brengt het platform je in staat om waardevolle inzichten te creëren en fandata te activeren in marketingcampagnes. Hoewel bedrijven over veel gegevens beschikken, hebben ze vaak moeite om deze gegevens om te zetten in zinvolle inzichten die kunnen worden gebruikt om hun marketingstrategie te verbeteren. Daarnaast hebben bedrijven vaak moeite om hun gegevens te activeren in marketingcampagnes en deze gegevens effectief te gebruiken om klanten te bereiken en te converteren.

techonomy video production 6

Bij Techonomy begrijpen we deze uitdagingen en hebben we een geavanceerd data platform ontwikkeld dat bedrijven helpt hun marketingdata te benutten en te activeren. Ons platform biedt de tools en technologieën die bedrijven nodig hebben om hun marketingdata te centraliseren, fanprofielen op te bouwen, data te verrijken en waardevolle inzichten in dashboards te creëren. Daarnaast helpt ons platform bedrijven om hun fandata te activeren in marketingcampagnes en effectiever te communiceren met hun doelgroep.